- Tüzes buzogány - urbanjuggling.com - Webshop > Mindenféle > 111111 > Tüzes buzogány

Tüzes buzogány

Az itthon egyre jobban elterjedő buzogányoknak saját készítésű tüzes változata.

Kialakítás során megvizsgáltam többféle tüzes buzogányt is, és mindenhol találtam apró hiányosságokat.

Ezekből tapasztalódva, és hozzárakva a saját koncepciómat, alakítottam ki ezt a tüzes buzogányt.

Alapját egy - a buzogány teljes hosszában végigfutó - erős keményfa rúd alkotja, amire pont illeszkedik a ráhúzott alumíniumcső. Erre kerül rá az 5 cm-es égőfej, ami elegendő ideig ég egy 3 perces előadáshoz.

A középső könnyű fából esztergált rész erősen és stabilan rögzítve van az alaprúdra, majd ennek a végére egy erős gumiból készült védőkorongot teszek és egy alumínium koronggal rögzítek. Ez a gumikorong megvédi a buzogányt az ejtéseknél, és megakadályozza, hogy az üzemanyag beszivárogjon a belsejébe, és a fogórészre.

A csavart-nyél dekorral borított műanyag lapból készül. A színe bármilyen lehet, bár az elterjedt csillogó dekortól eltérően. Én a fehér színt javaslom, mert ez a legjobban látható szín a játék közben. Szinte bármely szín megoldható, 5 fajta UV-aktív, és többféle glitteres/hologramos is.

Nyelet kicsit hosszabbra készítem az átlagos buzogányokénál, ezért kicsit lassabban forog. Nyél végén lévő knob kicsit trapéz alakú, ezért kifejezetten alkalmas swinges trükkökre, mert kényelmesen illik a tenyérbe. Emellett érdes, puha gumiból készül, így kevésbé üti meg a kezet.


Árról és elérhetőségről érdeklődj! nem rendelhető

Kapcsolódó termékek:
Tüzes buzogány /szett/