- Szétszedhető Kontaktkarika - urbanjuggling.com - Webshop > Hulahopp

Szétszedhető Kontaktkarika

A szétszedhető hulahopp karika nagyobb és vastagabb verziója.
Ezáltal valamivel lassabb, hogy a mozdulatok szebbek lehessenek. Ideális a kontaktmozdulatok tanulásához. mivel a súlya nagyobb stabilitást ad.
Ezt a hulahopp karikát a csavarok kicsavarásával nagyon kicsire össze lehet csomagolni.
Szétszedve mindössze 55 cm hosszú, és könnyen belefér akár egy átlagos hátizsákba is.
Pár perc alatt összerakható egy csavarhúzó segítségével és egy teljes méretű karikát kapsz.
Nem fog megvetemedni, mint egyes félbehajtható karikák.
A külön megvásárolható égőfejekkel pillanatok alatt tüzes karikává alakíthatod. Azokat a csavarok helyére lehet becsavarni.
A 6 darabos karika átmérője 105 cm, míg az 5 darabos kb 88 cm.
Természetesen más méret és szekciószámú karika is megoldható.
Ilyen kívánság esetén kérlek érdeklődj, vagy írd le azokat a megjegyzés rovatba.

A szétszedhető hulahopp karika nagyobb és vastagabb verziója.Ezáltal valamivel lassabb, hogy a mozdulatok szebbek lehessenek. Ideális a kontaktmozdulatok tanulásához. mivel a súlya nagyobb stabilitást ad.

Ezt a hulahopp karikát a csavarok kicsavarásával nagyon kicsire össze lehet csomagolni.Szétszedve mindössze 55 cm hosszú, és könnyen belefér akár egy átlagos hátizsákba is.

Pár perc alatt összerakható egy csavarhúzó segítségével és egy teljes méretű karikát kapsz.Nem fog megvetemedni, mint egyes félbehajtható karikák.

A külön megvásárolható égőfejekkel pillanatok alatt tüzes karikává alakíthatod. Azokat a csavarok helyére lehet becsavarni.

A 6 darabos karika átmérője 105 cm, míg az 5 darabos kb 88 cm.Természetesen más méret és szekciószámú karika is megoldható.Ilyen kívánság esetén kérlek érdeklődj, vagy írd le azokat a megjegyzés rovatba.


Ár: 8000 Ft / nem rendelhető